counter create hit

مطالب مرتبط:

۲۷ غذا که دشمن چربی ها هستند را بهتر بشناسیم

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

این ادویه ها چاشنی سلامت هستند

گاهی وقت‌ها در عید و تعطیلات، مشکلاتی به سراغ آدم میاید که کمی آزار دهنده می‌شوند. اما با وجود این ادویه‌های موثر جای نگرانی نیست... ادویه ...

7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید

 خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. مصرف آگاهانه مخصوص آن گروه از افرادی است که عادت به خوردن غذاهای خوش‌نمک و حتی شور دارند و مصرف ناآگاهانه که بر ...

نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات

علاوه بر نکاتی که شما باید هنگام خرید ادویه‌جات مدنظر داشته باشید، نگهداری از آن‌ها نیز راه و روش خاصی دارد که با رعایت آن می‌توانید مدت بیشتری از طعم و عطر خوب آن‌ها بهره‌مند شوید. گیاهان معطر نیز همچون سایر ...

چهار ادویه حیاتی برای مغز را بشناسید

برخی مواد غذایی، در تولید یاخته های عصبی و حفظ انعطاف پذیری مغز موثرند. زعفران، ریحان، دارچین و زردچوبه چهار ادویه و گیاهی ...

فواید انار در اسلام، فایده ی انار

فواید انار در اسلام، فایده ی انار

فواید انار در اسلام، فایده ی انار - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت در این بخش از سایت میهن مگ ...

فواید دارچین برای سلامت بدن

میهن مگ به نقل از برترین ها : آیا تابحال از خود پرسیده اید دارچین چه مزایا و فوایدی برای سلامت بدن شما دارد؟ این ادویه عالی تقریباً برای همه ...

خواص بی نظیر شکلات تلخ شگفت زده تان خواهد کرد!

خواص بی نظیر شکلات تلخ شگفت زده تان خواهد کرد!

در مورد هر ماده غذایی اگر صحبت از تلخ و شیرین اش باشد باید نوع شیرین را انتخاب کنید چون تلخ آن یا خراب است یا سمی. ولی در مورد این سوپر غذا حتما باید نوع تلخ آن را انتخاب کنید تا از مزایای سلامتی آن برای بدن برخورد شوید. تیتر 20 - وقتی ...

خواص هل و ویژگی های درمانی شگفت انگیز آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

در زمستان به علت کمبود نور خورشید چاق میشوید؟

در زمستان به علت کمبود نور خورشید چاق میشوید؟

علت چاقی در فصل زمستان متخصصان علوم پزشکی کانادا در یک مطالعه جدید به بررسی علت افزایش وزن در فصل زمستان پرداختند. این متخصصان بر اساس بررسی انجام گرفته دریافتند که سلول ه ...

چه اتفاقاتی در بدن می افتد تا شما احساس سیری کنید؟

گرسنگی چیست و چگونه به شما فشار می آورد؟؟ چه می شود که وقتی گرسنه اید هرچیزی که به دستتان رسید را دوست دارید بخورید؟ بعد از اینکه غذا خوردید، احساس سیری چطور به وجود می آید؟ در یک نگاه ساده، هروقت حجم معده مان پر شد، احساس سیری می کنیم و از غذا خوردن دس ...

خواص سیاه دانه و مضرات احتمالی آن برای سلامتی

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

۴ خوراکی که دندان هایتان را به طور طبیعی سفیدتر می کنند

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

خواص فلفل قرمز برای سلامتی، ارزش تغذیه ای و عوارض احتمالی آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

اگر می خواهید نوشابه رژیمی را کنار بگذارید، راهش این است

اگر می خواهید نوشابه رژیمی را کنار بگذارید، راهش این است

مسلما تا به امروز تمام دلایلی که باید نوشابه های رژیمی را کنار بگذارید، شنیده اید. این نوشیدنی ها باعث بروز پف کردگی، افزایش وزن و تغییر در خلق و خو می شوند و همچنین ممکن است خطر سکته قلبی و ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهند. هرچه ز ...

چرا به ویتامین های گروه ب احتیاج داریم؟

چرا به ویتامین های گروه ب احتیاج داریم؟

ویتامین‌های گروه B باعث کاهش استرس و سلامتی پوست می‌شوند تیتر20 - مهیار منصوری با بیان اینکه ویتامین‌های گروه B به‌طورکلی در چرخه متابولیسم سلولی نقش دارند، افزود: این ویتامین‌ها موجب افزایش متابولیسم بدن و رشد و افزایش تقسیم سلول‌ها م ...

6 عادت صبحگاهی چاق کننده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان، در این مطلب شما را با این عادت های نامناسب صبحگاهی آشنا می کنیم. خواب زیاد بر کسی پوشیده نیست که داشتن تغذیه متعادل و ورزش منظم جزو ...

لبنیات نمی توانید بخورید؟ این غذاهای غیر لبنی نیز کلسیم دارند!

لبنیات نمی توانید بخورید؟ این غذاهای غیر لبنی نیز کلسیم دارند!

وگان بودن یعنی اینکه تمام محصولات حیوانی را از برنامه غذایی خود حذف کنید و تعداد کسانی که به این سبک رو می آورند در حال افزایش است. تحقیقات اخیر نشان داده تعداد وگان ها در خاور میانه طی 10 سال گذشته از 150.000 نفر به 542.000 نفر افزای ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk