مطالب مرتبط:
لالیگا| برتری رئال مادرید با رکورد رونالدو و ثبت 6 هزارمین گل

لالیگا| برتری رئال مادرید با رکورد رونالدو و ثبت 6 هزارمین گل

 به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم رئال مادرید با برتری 5 بر 3 در خانه رئال بتیس در بازی هفته  بیست و چهارم لیگ دسته اول اسپانیا (لالیگا) به روند مطلوب خودش ادامه داد.در این بازی ابتدا آسنسیو در دقیقه 11 رئال مادرید را پیش انداخت اما بتیس با گل‌ه ...

دیدار مقانلو با رئیس فدراسیون تکواندو/ علت؛ دلتنگی برای پولادگر

دیدار مقانلو با رئیس فدراسیون تکواندو/ علت؛ دلتنگی برای پولادگر

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، شورای فنی فدراسیون تکواندو پنجشنبه 26 بهمن ماه به بررسی عملکرد یک ساله مهدی بی‌باک در سمت سرمربیگری تیم ملی تکواندو پرداخت و با ارائه گزارشی به کمیته فنی تصمیم‌گیری در خصوص آینده سرمربیگری تیم ملی را به این کمیته واگذار ...

افت 669 واحدی شاخص در بهمن بورس

افت 669 واحدی شاخص در بهمن بورس

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ در جریان معاملات دومین ماه زمستان امسال تعداد 22278 میلیون انواع اوراق بهادار در بیش از یک میلیون و 622 هزار دفعه در بورس اوراق بهادار مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب 5 درصد کاهش و 4 درصد افزا ...

بگوویچ: قضاوت داوران 10 امتیاز از تیم ما گرفته است؛ از این وضعیت خسته ام

بگوویچ: قضاوت داوران 10 امتیاز از تیم ما گرفته است؛ از این وضعیت خسته ام

وینگو بگوویچ در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، درباره تساوی یک - یک تیم گل‌گهر سیرجان مقابل بادران تهران در هفته بیست‌و‌چهارم لیگ دسته اول فوتبال اظهار داشت: من از عملکرد تیمم در این مسابقه فوق‌العاده راض ...

ده چیزی که ورزشکاران کره شمالی در المپیک زمستانی برای اولینبار دیدند

ده چیزی که ورزشکاران کره شمالی در المپیک زمستانی برای اولینبار دیدند

یک شبه جزیره، اما با دو سبک زندگی کاملا متفاوت!در المپیک زمستانی که امسال در شهر پیونگ چانگ کره جنوبی در حال برگزاری است هیئت ورزشی کره شمالی قدم به دنیایی گذاشتند که از آنچه در وطن خود و تحت کنترل شدید حکومت به آن خو کرده اند بسیار متفاوت بود ...

نحوه تهیه گوجه فرنگی شکم پر

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای عالی کار, اما من نمی دانم چرا من همیشه یادم میره دلمه فقط یک فکر است. اگر دوست دارید اما این است که پخت این خوراک شناس مواد غذایی را فراموش نکنید آب نیز, دوست, شما به احتمال زیاد برای دیدن و به یاد داشته باشید که آن را می شود بر اساس. امروز دستور تهیه دلمه گوجه فرنگی سری به من ثابت از مزه الهی برای ببرین. گوجه فرنگی شکم پر مواد لازم برای دلمه گوجه فرنگی ۵ برش گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم خرد شده ۱/۲ در برنج خام ۱/۳ خام نخود فرنگی ۳ قاشق غذا خوری سبزی دلمه خشک شده و یا ۶ قاشق غذاخوری سبزی دلمه منابع (گشنیز ، ترخون و.... نعناع و جعفری) ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده ۲-برش پیاز ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی آبغوره به مقدار لازم ۱ قاشق مرباخوری شکر در صورت تمایل نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی مراحل تهیه دلمه گوجه فرنگی ابتدا باید لپه رو که از چند ساعت پیش خیس کرده و آبش رو هم چند بار عوض کردیم تا نفخش بره رو بپزیم پس لپه رو با مقداری آب بدون اینکه بهش نمک اضافه کنیم میپزیم و وقتی کاملا پخت آبکشش میکنیم. پختن لپه برنج رو هم داخل آبجوش میریزیم و وقتی کمی نرم شد و موقع آبکش کردنش شد، آبکشش میکنیم. آبکش کردن برنج حالا پیاز داغ، کمی روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و گوشت چرخ کرده رو داخل ماهیتابه ریخته و با هم تفت میدیم. تفت دادن گوشت مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه و سرخ بشه. سرخ شدن گوشت حالا برنج و لپه رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن برنج و لپه مواد رو کمی با هم تفت میدیم و مزه میکنیم تا در صورتی که به نمک بیشتری احتیاج بود اضافه کنیم و در نهایت ۲ قاشق از سبزی خشک یا ۴ قاشق از سبزی تاره رو اضافه میکنیم. اضافه کردن سبزی حالا فقط کمی مواد رو با هم تفت میدیم تا فقط مخلوط بشن و باید دقت کنیم تا سبزی زیاد سرخ نشه که بسوزه. حالا مایه داخل دلمه ها حاضره. آماده شدن مایه دلمه در این مرحله سس دلمه رو حاضر میکینم. من معمولا مایه گوشتی رو از ماهیتابه در میارم و بعد سس رو داخل همون ماهیتابه درست میکنم. پس مقداری روغن داخل همون ماهیتابه ریخته و بعد دو عدد پیازی که داشتیم رو درشت خورد کرده و با روغن تفت میدیم. تفت دادن پیاز همین که پیاز کمی نرم شد و کمی هم سرخ شد کافیه لازم نیست تا کاملا سرخ و طلایی بشه. حالا رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و مواد رو تفت میدیم تا رب سرخ بشه. اضافه کردن رب گوجه بعد مابقی سبزی معطر رو هم اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم. اضافه کردن سبزی معطر در نهایت یک لیوان آب به سس اضافه کرده و به مقدار لازم آبغوره هم میریزیم و کمی روی حرارت میذاریم تا مزه ها به خورد هم بره. من چون سس دلمه رو ملس دوست دارم در این مرحله یک قاشق مرباخوری شکر هم اضافه میکنیم. اینجا دیگه سس دلمه هم حاضره فقط باید کمی روی حرارت بمونه تا قوام بیاد چون دلمه گوجه خیلی زود میپزه و در صورتی که سسش زیادی آبکی باشه گوجه وامیره و سس هم خیلی رقیق باقی میمونه. آماده شدن سس دلمه حالا فقط مونده پر کردن دلمه ها پس مثل تصویر قسمت بالای گوجه فرنگی رو میبریم و بعد داخلش رو با یه قاشق مرباخوری خالی میکنیم. خالی کردن داخل گوجه فرنگی حالا داخل گوجه ها رو کاملا از مایه گوشتی پر کرده و فشار میدیم من معمولا وقتی نصف دلمه از مایه پر شد یک قاشق از سس هم داخل گوجه میریزم و بعد بقیه مایه گوشتی رو اضافه میکنم تا داخل دلمم کمی مزه دار بشه. پر کردن داخل گوجه حالا میتونیم قسمت های داخلی گوجه رو هم خورد کرده و به سس اضافه کنیم و کمی با هم تفتشون بدیم. اضافه کردن گوجه به سس بعد سس رو داخل قابلمه ای میریزم که با توجه به سایز دلمه ها طوری باشه که دلمه ها داخلش به هم فیکس بشن. حالا دلمه گوجه هارو داخل قابلمه میذاریم. سس دلمه گوجه نباید خیلی رقیق باشه، چون گوجه زود میپزه. چیدن گوجه داخل قابلمه حالا در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا دلمه ها برای حدود یک ربع بپزه و گوجه ها نرم بشن وسس هم تنگ آب بشه. پختن دلمه حالا دلمه های خوشمزه ما پخته و آماده سرو کردنه … نوش جان دلمه گوجه فرنگی